Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguateros Espectaculares Daniel CF
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Figuera geeft een hoge lob. Inworp. Arrieta met een snelle inworp. Campos rent richting de bal. Campos geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - Daniel CF 0:1

11e minuut.
Anzoátegui geeft een lange en hoge pass. Atencio kopt de bal weg. Klungelig pakt Aponte de bal. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - Daniel CF 0:2

13e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Figuera speelt de bal door. Scovino is nu in balbezit. Chancellor onderschept slim de pass. Chancellor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - Daniel CF 1:2

17e minuut.
Silva heeft problemen om de bal te vangen. Claverie rent richting de bal. Claverie geeft de bal voor. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Aranguren rent richting de bal. Atencio rent richting de bal. Aranguren begaat een overtreding. Aranguren krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Atencio onderschept slim de pass. Atencio met een sublieme pass. Campos rent richting de bal. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Anzoátegui met een sublieme pass. Requena is nu in balbezit. Requena passt de bal in één keer door. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguateros Espectaculares 59%, Daniel CF 41%.
Aguateros Espectaculares - Daniel CF 1:2

50e minuut.
Anzoátegui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Requena speelt de bal door. Klungelig pakt Figuera de bal. Figuera passt de bal in één keer door. Chancellor rent richting de bal. Chancellor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal met de wreef. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Figuera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leañez komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Linárez geeft de bal voor. Brito rent richting de bal. Anzoátegui begaat een overtreding. Anzoátegui krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor passt de bal met de wreef. Leañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leañez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguateros Espectaculares - Daniel CF 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguateros Espectaculares 53%, Daniel CF 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguateros Espectaculares - Daniel CF 2:2