Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cementeros de Cojedes Palomares fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tarazona geeft een hoge lob. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón met een sublieme pass. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros de Cojedes - Palomares fc 1:0

3e minuut.
Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández is nu in balbezit. Duijm onderschept slim de pass. Duijm haalt uit met een fantastische trap. Olivera probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Narváez met een snelle inworp. Segovia geeft de bal voor. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar speelt de bal door. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Tabata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cementeros de Cojedes - Palomares fc 1:1

23e minuut.
Urquia is nu in balbezit. Sarcos onderschept slim de pass. Sarcos passt de bal zonder na te denken. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ordáz rent richting de bal. Segovia onderschept slim de pass. Segovia met een sublieme pass. Duijm is nu in balbezit. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit verovert de bal door een tackle van achteren. Petit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros de Cojedes - Palomares fc 1:2

31e minuut.
Sarcos passt de bal met de wreef. Rondón is nu in balbezit. Fuenmayor is nu in balbezit. Duijm rent richting de bal. Duijm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Petit rent richting de bal. Montenegro rent richting de bal. Urquia verovert de bal door een tackle van achteren. Petit onderschept slim de pass. Petit haalt uit met een fantastische trap. Tabata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rondón is nu in balbezit. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarcos probeert naar een medespeler te passen. Petit rent richting de bal. Petit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros de Cojedes 58%, Palomares fc 42%.
Cementeros de Cojedes - Palomares fc 1:2

77e minuut.
Sarcos probeert naar een medespeler te passen. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor onderschept slim de pass. Duijm is nu in balbezit. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros de Cojedes 47%, Palomares fc 53%.
Cementeros de Cojedes - Palomares fc 1:2