Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palomares fc Cementeros de Cojedes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Salazar met de inworp. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Portillo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Faríñez met een sublieme pass. Klungelig pakt Tarazona de bal. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Tovar onderschept slim de pass. Tovar met een sublieme pass. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm rent richting de bal. Duijm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor met een sublieme pass. Duijm rent richting de bal. Duijm haalt uit met een fantastische trap. Casanova probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palomares fc - Cementeros de Cojedes 0:1

20e minuut.
Rondón met een sublieme pass. Salazar is nu in balbezit. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petit schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Palomares fc - Cementeros de Cojedes 1:1

28e minuut.
Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia onderschept slim de pass. Urquia speelt de bal door. Daar is Duijm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duijm draait met de bal, schiet en ... Casanova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor speelt de bal door. Duijm rent richting de bal. Duijm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palomares fc - Cementeros de Cojedes 1:2

44e minuut.
Fuenmayor rent richting de bal. Met opzet legt Olivera zijn tegenspeler op de grond. Fuenmayor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Urquia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Olivera probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arrieta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palomares fc 64%, Cementeros de Cojedes 36%.
Palomares fc - Cementeros de Cojedes 1:2

77e minuut.
Tovar passt de bal in één keer door. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor passt de bal in één keer door. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palomares fc 61%, Cementeros de Cojedes 39%.
Palomares fc - Cementeros de Cojedes 1:2