Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosmini FC Venezuela 21
Normal Tactiek 523
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés onderschept slim de pass. Valdés met een sublieme pass. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Venezuela 21 0:1

10e minuut.
Rivero is nu in balbezit. Rivero geeft de bal voor. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Arnáudez de bal. Rolán onderschept slim de pass. Rolán speelt de bal door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Venezuela 21 0:2

32e minuut.
Doeltrap. Elie met een harde bal richting middenveld. Estrada kopt de bal weg. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Venezuela 21 0:3

36e minuut.
Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Palacios rent richting de bal. Rivero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivero krijgt een gele kaart. Palacios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Febles wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Guerra is nu in balbezit. Guerra geeft de bal voor. Aranguren rent richting de bal. Aranguren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chacón speelt de bal door. Bravo is nu in balbezit. Bravo geeft de bal voor. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosmini FC 60%, Venezuela 21 40%.
Rosmini FC - Venezuela 21 0:3

48e minuut.
Rolán passt de bal zonder na te denken. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chacón krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bottini rent richting de bal. Arnáudez verovert de bal door een tackle van achteren. Febles met een sublieme pass. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Venezuela 21 1:3

72e minuut.
Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap. Roscio met een sublieme pass. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Venezuela 21 1:4

84e minuut.
Rivero geeft de bal voor. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada is nu in balbezit. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosmini FC 63%, Venezuela 21 37%.
Rosmini FC - Venezuela 21 1:4