Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turcos del Futuro Aguateros Espectaculares
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Mendes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limardo is nu in balbezit. Limardo geeft een hoge lob. Scarpeccio is nu in balbezit. Scarpeccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - Aguateros Espectaculares 1:0

10e minuut.
Linárez verovert de bal door een tackle van achteren. Perea onderschept slim de pass. Scarpeccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta is nu in balbezit. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Casanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor schiet op doel. Valderrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saavedra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Linárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeccio onderschept slim de pass. Villalta is nu in balbezit. Villalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - Aguateros Espectaculares 2:0

31e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Chancellor rent richting de bal. Chancellor passt de bal met de wreef. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - Aguateros Espectaculares 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turcos del Futuro 45%, Aguateros Espectaculares 55%.
Turcos del Futuro - Aguateros Espectaculares 2:1

50e minuut.
Valderrama geeft een hoge lob. Claverie kopt de bal weg. Klungelig pakt Dolguetta de bal. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Linárez kopt de bal weg. Aray is nu in balbezit. Leañez rent richting de bal. Leañez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pocaterra passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranguren met de inworp. Klungelig pakt Casanova de bal. Casanova draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocaterra onderschept slim de pass. Pocaterra speelt de bal door. Chancellor heeft problemen om de bal te vangen. Chancellor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een hoge lob. Urbaneja heeft problemen om de bal te vangen. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Scarpeccio onderschept slim de pass. Scarpeccio passt de bal zonder na te denken. Villalta is nu in balbezit. Villalta schiet op doel. Adames werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - Aguateros Espectaculares 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turcos del Futuro 61%, Aguateros Espectaculares 39%.
Turcos del Futuro - Aguateros Espectaculares 3:1