Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daniel CF JESV44
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
De la terga passt de bal in één keer door. Brion rent richting de bal. Brion passt de bal met de wreef. De la terga is nu in balbezit. De la terga schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Puerto geeft een lange en hoge pass. Ojeda kopt de bal weg. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daniel CF 58%, JESV44 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daniel CF - JESV44 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Requena de bal. Brion speelt de bal door. De la terga bereikt de bal nog maar net als eerste. De la terga haalt uit met een fantastische trap. Baruta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daniel CF - JESV44 0:1

52e minuut.
Vicuña passt de bal in één keer door. Brion is nu in balbezit. Brion passt de bal met de wreef. De la terga rent richting de bal. De la terga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Puerto geeft een lange en hoge pass. Ojeda kopt de bal weg. Ariza rent richting de bal. Ariza draait met de bal, schiet en ... Faríñez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daniel CF - JESV44 1:1

57e minuut.
Vicuña rent richting de bal. Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Atencio met een sublieme pass. Ariza heeft problemen om de bal te vangen. Ariza schiet op doel. Faríñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Daniel CF - JESV44 2:1

62e minuut.
Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Brion is nu in balbezit. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ariza is nu in balbezit. Ariza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daniel CF - JESV44 3:1

73e minuut.
Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrizo probeert naar een medespeler te passen. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Faríñez bokst de bal weg.

81e minuut.
Anzoátegui passt de bal met de wreef. Brion heeft problemen om de bal te vangen. Brion probeert naar een medespeler te passen. Daar is De la terga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la terga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daniel CF 53%, JESV44 47%.
Daniel CF - JESV44 3:1