Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Adictos La Fría FC
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Pozo passt de bal zonder na te denken. Chacín rent richting de bal. Chacín passt de bal in één keer door. Granados rent richting de bal. Granados haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Granados speelt de bal door. Klungelig pakt Arango de bal. Viña rent richting de bal. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Adictos - La Fría FC 0:1

19e minuut.
Mora onderschept slim de pass. Mora met een sublieme pass. Arango is nu in balbezit. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel. Atencio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Arango rent richting de bal. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez speelt de bal door. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Granados onderschept slim de pass. Granados passt de bal zonder na te denken. Daar is Chacín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magos Adictos - La Fría FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Adictos 59%, La Fría FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magos Adictos - La Fría FC 1:1

47e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor onderschept slim de pass. Añor geeft de bal voor. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Viña passt de bal zonder na te denken. Arango rent richting de bal. Arango met een sublieme pass. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Adictos - La Fría FC 1:2

63e minuut.
Aponte rent richting de bal. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Mora met de inworp. Viña geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Viña speelt de bal door. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magos Adictos - La Fría FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Adictos 46%, La Fría FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magos Adictos - La Fría FC 2:2