Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela 21 Cementeros de Cojedes
523 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Rolán rent richting de bal. Aguirre geeft een hoge lob. Iriarte is nu in balbezit. Duijm verovert de bal door een tackle van achteren. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bravo passt de bal met de wreef. Aranguren rent richting de bal. Aranguren passt de bal in één keer door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Valdés schiet op doel. Na een snelle pass probeert Portillo de bal onder controle te krijgen. Tarazona geeft een hoge lob. Bravo rent richting de bal. Bravo geeft de bal voor. Tabata bokst de bal weg. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 21 - Cementeros de Cojedes 1:0

31e minuut.
Rolán rent richting de bal. Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor passt de bal met de wreef. Duijm rent richting de bal. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 21 59%, Cementeros de Cojedes 41%.
Venezuela 21 - Cementeros de Cojedes 1:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roscio trapt de bal weg van het doel. Rolán kopt de bal weg. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. Paal! Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rolán heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een hoge lob. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Roscio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Rolán onderschept slim de pass. Rolán passt de bal met de wreef. Portillo is nu in balbezit. Valdés onderschept slim de pass. Valdés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Narváez met een snelle inworp. Aguirre rent richting de bal. Met opzet legt Valdés zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Valdés naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Tabata trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerra met een snelle inworp. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... Tabata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 21 47%, Cementeros de Cojedes 53%.
Venezuela 21 - Cementeros de Cojedes 1:0