Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pistolas del Futuro F.C catatumbo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Rendón speelt de bal door. Figuera speelt de bal door. Castellano is nu in balbezit. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez geeft een lange en hoge pass. Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Anzola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez met een snelle inworp. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo geeft een lange en hoge pass. Reyes bokst de bal weg. Ponzo probeert de bal met de borst te controleren. Reyes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ruggieri is nu in balbezit. Peña Zauner rent richting de bal. Peña Zauner passt de bal met de wreef. Ponzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pistolas del Futuro - F.C catatumbo 0:1

26e minuut.
Adamas verovert de bal door een tackle van achteren. Ruggieri rent richting de bal. Rendón onderschept slim de pass. Rendón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pistolas del Futuro - F.C catatumbo 1:1

31e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo begaat een overtreding. Sánchez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Áñez kopt de bal weg. Contreras met een sublieme pass. Ponzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pistolas del Futuro - F.C catatumbo 1:2

42e minuut.
Palenzuela geeft een hoge lob. Anzola rent richting de bal. Rendón begaat een overtreding. Rendón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistolas del Futuro 55%, F.C catatumbo 45%.
Pistolas del Futuro - F.C catatumbo 1:2

57e minuut.
Adamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas speelt de bal door. Rendón rent richting de bal. Rendón schiet op doel. Lastreto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pistolas del Futuro - F.C catatumbo 2:2

60e minuut.
Klungelig pakt Portillo de bal. Figuera is nu in balbezit. Figuera met een sublieme pass. Ponzo rent richting de bal. Ponzo haalt uit met een fantastische trap. Reyes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ruggieri rent richting de bal. Ruggieri speelt de bal door. Sánchez met een sublieme pass. Ponzo is nu in balbezit. Ponzo draait met de bal, schiet en ... Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pistolas del Futuro - F.C catatumbo 2:3

72e minuut.
Portillo met de inworp. Klungelig pakt Palenzuela de bal. Palenzuela probeert naar een medespeler te passen. Rendón rent richting de bal. Rendón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistolas del Futuro 46%, F.C catatumbo 54%.
Pistolas del Futuro - F.C catatumbo 2:3