Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pistolas del Futuro Caminantes Espectaculares
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Klungelig pakt Ángel de bal. Querales rent richting de bal. Querales draait met de bal, schiet en ... Reyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Anzola probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Figuera rent richting de bal. Figuera passt de bal in één keer door. Adamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón rent richting de bal. Rendón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pistolas del Futuro - Caminantes Espectaculares 1:0

19e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano passt de bal zonder na te denken. Palenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Manzano rent richting de bal. Manzano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Adamas passt de bal zonder na te denken. Guevara is nu in balbezit. Rendón onderschept slim de pass. Rendón schiet op doel. Barrios probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Anzola geeft de bal voor. Inworp. Arango Saenz met een snelle inworp. Ángel heeft problemen om de bal te vangen. Ángel draait met de bal, schiet en ... Reyes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Arango Saenz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ángel is nu in balbezit. Ángel geeft de bal voor. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Palenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concepción is nu in balbezit. Palenzuela maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Palenzuela moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Palenzuela schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Querales heeft problemen om de bal te vangen. Adamas rent richting de bal. Adamas passt de bal zonder na te denken. Rendón rent richting de bal. Rendón haalt uit met een fantastische trap. Barrios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guevara probeert de bal aan de voet te houden. Barrios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistolas del Futuro 65%, Caminantes Espectaculares 35%.
Pistolas del Futuro - Caminantes Espectaculares 1:0

46e minuut.
Adamas rent richting de bal. Manzano verovert de bal door een tackle van achteren. Manzano met een sublieme pass. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Querales verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón onderschept slim de pass. Adamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón is nu in balbezit. Rendón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Navarrete met een snelle inworp. Ángel geeft de bal voor. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Guevara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portillo met een snelle inworp. Adamas is nu in balbezit. Adamas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Páez passt de bal in één keer door. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figuera. Figuera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistolas del Futuro 55%, Caminantes Espectaculares 45%.
Pistolas del Futuro - Caminantes Espectaculares 1:0