Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caminantes Espectaculares Pistolas Desnudos
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Montiel passt de bal zonder na te denken. Roque met een sublieme pass. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Espectaculares - Pistolas Desnudos 0:1

9e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete is nu in balbezit. Casanova begaat een overtreding. Navarrete wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Navarrete kan niet meer verder spelen. Albarrán komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Roque verovert de bal door een tackle van achteren. Roque met een sublieme pass. Montiel is nu in balbezit. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas haalt uit met een fantastische trap. Barrios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldera geeft een hoge lob. Dolguetta rent richting de bal. Cuicas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuicas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arango Saenz is nu in balbezit. Arango Saenz passt de bal zonder na te denken. Manzano is nu in balbezit. Ángel rent richting de bal. Ángel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lezama probeert de bal aan de voet te houden. Lezama speelt de bal door. Ángel rent richting de bal. Ángel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alvarado de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caminantes Espectaculares - Pistolas Desnudos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Espectaculares 35%, Pistolas Desnudos 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caminantes Espectaculares - Pistolas Desnudos 1:1

70e minuut.
Concepción rent richting de bal. Alvarado is nu in balbezit. Concepción tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Concepción krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Querales speelt de bal door. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos begaat een overtreding. Campos krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Dolguetta passt de bal met de wreef. Roque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ángel speelt de bal door. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Espectaculares - Pistolas Desnudos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Espectaculares 51%, Pistolas Desnudos 49%.
Caminantes Espectaculares - Pistolas Desnudos 2:1