Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Imperiales angostura_fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 20.7
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Amorebieta rent richting de bal. Vizcarrondo rent richting de bal. Amundaray onderschept slim de pass. Amorebieta verovert de bal door een tackle van achteren. Amorebieta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Peraza onderschept slim de pass. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - angostura_fc 0:1

26e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz onderschept slim de pass. Villafraz geeft een lange en hoge pass. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Villafraz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín schiet op doel. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - angostura_fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Imperiales 42%, angostura_fc 58%.
Magos Imperiales - angostura_fc 0:2

54e minuut.
Gil is nu in balbezit. Chacín rent richting de bal. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil geeft de bal voor. Arellano rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ... Morillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Palomino de bal. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Imperiales - angostura_fc 1:2

83e minuut.
Valente is nu in balbezit. Andrus rent richting de bal. Andrus passt de bal met de wreef. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Imperiales 26%, angostura_fc 74%.
Magos Imperiales - angostura_fc 1:2