Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULA Mérida FC FC.BARCELONA
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Viña is nu in balbezit. Canorea verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi begaat een overtreding. Di Giorgi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Castellano is nu in balbezit. Páez probeert naar een medespeler te passen. Rosal rent richting de bal. Rosal schiet op doel. Pulido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULA Mérida FC - FC.BARCELONA 1:0

28e minuut.
Di Giorgi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Palacio met de inworp. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ULA Mérida FC - FC.BARCELONA 2:0

30e minuut.
Pozo is nu in balbezit. Páez onderschept slim de pass. Páez passt de bal in één keer door. Rosal rent richting de bal. Rosal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Montilla geeft de bal voor. Palacio heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro maakt een afschuwelijke overtreding. Palacio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Palacio kan niet meer verder spelen. Simonelli komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Klungelig pakt Páez de bal. Páez met een sublieme pass. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal onderschept slim de pass. Rosal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULA Mérida FC 35%, FC.BARCELONA 65%.
ULA Mérida FC - FC.BARCELONA 2:0

57e minuut.
Canorea passt de bal zonder na te denken. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña passt de bal met de wreef. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle haalt uit met een fantastische trap. Feltscher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Castellano is nu in balbezit. Castellano geeft een lange en hoge pass. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonelli is nu in balbezit. Simonelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Almarza passt de bal met de wreef. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle is nu in balbezit. Viña is nu in balbezit. Viña schiet op doel. Feltscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ULA Mérida FC - FC.BARCELONA 2:1

78e minuut.
Castellano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viña. Castellano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canorea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Simonelli is nu in balbezit. Simonelli geeft een lange en hoge pass. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal draait met de bal, schiet en ... Pulido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Almarza rent richting de bal. Almarza speelt de bal door. Daar is Viña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viña haalt uit met een fantastische trap. Feltscher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ULA Mérida FC - FC.BARCELONA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULA Mérida FC 42%, FC.BARCELONA 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ULA Mérida FC - FC.BARCELONA 2:2