Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pistolas del Futuro Varitas Central
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
Toro met een sublieme pass. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anzola krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Castro de bal onder controle te krijgen. Rendón is nu in balbezit. Rendón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rendón onderschept slim de pass. Ceciliano rent richting de bal. Rendón verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón schiet op doel. Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pistolas del Futuro - Varitas Central 1:0

25e minuut.
Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray met een sublieme pass. Toro geeft een hoge lob. Mendez rent richting de bal. Mendez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Amundaray met een sublieme pass. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Mendez rent richting de bal. Mendez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistolas del Futuro 46%, Varitas Central 54%.
Pistolas del Futuro - Varitas Central 1:0

63e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas rent richting de bal. Villegas speelt de bal door. Mendez rent richting de bal. Mendez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duijm neemt de hoekschop. Anzola controleert de bal met de borst. Hezzel rent richting de bal. Hezzel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Anzola is nu in balbezit. Anzola passt de bal met de wreef. Rendón is nu in balbezit. Rendón haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duijm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabral zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mendez is nu in balbezit. Mendez draait met de bal, schiet en ... Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistolas del Futuro 39%, Varitas Central 61%.
Pistolas del Futuro - Varitas Central 1:0