Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
angostura_fc FC.BARCELONA
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Peraza rent richting de bal. Peraza passt de bal met de wreef. Yriarte rent richting de bal. Yriarte geeft de bal voor. Figueroa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
angostura_fc - FC.BARCELONA 1:0

13e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo onderschept slim de pass. Peraza verovert de bal door een tackle van achteren. Dolguetta heeft problemen om de bal te vangen. Dolguetta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pulido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Quiroz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chacón de bal onder controle te krijgen. Figueroa rent richting de bal. Figueroa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Quiroz onderschept slim de pass. Di Giorgi onderschept slim de pass. Di Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Del Valle rent richting de bal. Del Valle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Dolguetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa rent richting de bal. Dolguetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolguetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angostura_fc 34%, FC.BARCELONA 66%.
angostura_fc - FC.BARCELONA 1:0

53e minuut.
Sencial is nu in balbezit. Dolguetta is nu in balbezit. Sencial tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sencial krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sencial bereikt de bal nog maar net als eerste. Yriarte onderschept slim de pass. Yriarte geeft de bal voor. Klungelig pakt Bejarano de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
angostura_fc - FC.BARCELONA 2:0

71e minuut.
Di Giorgi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallegos rent richting de bal. Met opzet legt Quiroz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Quiroz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quiroz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Sencial onderschept slim de pass. Sencial passt de bal zonder na te denken. Almarza met een sublieme pass. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Figueroa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viña rent richting de bal. Dolguetta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolguetta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angostura_fc 49%, FC.BARCELONA 51%.
angostura_fc - FC.BARCELONA 2:0