Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULA Mérida FC Pistolas del Futuro
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Figuera geeft een lange en hoge pass. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes geeft de bal voor. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Faríñez onderschept slim de pass. Faríñez geeft een lange en hoge pass. Palenzuela is nu in balbezit. Rosal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULA Mérida FC - Pistolas del Futuro 1:0

8e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra begaat een overtreding. Bravo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castellano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montilla heeft problemen om de bal te vangen. Adamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Adamas speelt de bal door. Rendón rent richting de bal. Faríñez verovert de bal door een tackle van achteren. Adamas is nu in balbezit. Adamas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Faríñez kopt de bal weg. Adamas is nu in balbezit. Montilla rent richting de bal. Rendón onderschept slim de pass. Rendón draait met de bal, schiet en ... Feltscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Montilla geeft een lange en hoge pass. Parra heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castellano. Parra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULA Mérida FC 56%, Pistolas del Futuro 44%.
ULA Mérida FC - Pistolas del Futuro 1:0

77e minuut.
Bravo kopt de bal weg. Montilla probeert de bal aan de voet te houden. Faríñez is nu in balbezit. Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Canorea geeft de bal voor. Inworp. Portillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamas rent richting de bal. Adamas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano geeft een lange en hoge pass. Montilla rent richting de bal. Rendón verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULA Mérida FC 52%, Pistolas del Futuro 48%.
ULA Mérida FC - Pistolas del Futuro 1:0