Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Altos Magos Imperiales
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval rent richting de bal. Sandoval passt de bal met de wreef. Cichero rent richting de bal. Cichero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Altos - Magos Imperiales 1:0

12e minuut.
Davalillo speelt de bal door. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Vizcarrondo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amorebieta is nu in balbezit. Amorebieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ranas Altos - Magos Imperiales 1:1

17e minuut.
Vergara rent richting de bal. Villafraz verovert de bal door een tackle van achteren. Villafraz speelt de bal door. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ... Amundaray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Altos - Magos Imperiales 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Altos 57%, Magos Imperiales 43%.
Ranas Altos - Magos Imperiales 1:2

59e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval passt de bal in één keer door. Chalbaud rent richting de bal. Cichero verovert de bal door een tackle van achteren. Cichero schiet op doel. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Amorebieta onderschept slim de pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een hoge lob. Andrus geeft een lange en hoge pass. Vizcarrondo krijgt zijn hoofd ertegen. Amundaray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Chalbaud is nu in balbezit. Cichero verovert de bal door een tackle van achteren. Cichero draait met de bal, schiet en ... Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cichero is nu in balbezit. Cichero haalt uit met een fantastische trap. Osorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Machado rent richting de bal. Amorebieta onderschept slim de pass. Amorebieta speelt de bal door. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Altos 58%, Magos Imperiales 42%.
Ranas Altos - Magos Imperiales 1:2