Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Altos Pistolas Desnudos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Vergara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chancellor de bal. Chancellor probeert naar een medespeler te passen. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Cichero is nu in balbezit. Cichero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vergara onderschept slim de pass. Vergara geeft de bal voor. Caldera heeft problemen om de bal te vangen. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero draait met de bal, schiet en ... Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Durán met een sublieme pass. Cichero is nu in balbezit. Alvarado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cichero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durán wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado speelt de bal door. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Cichero is nu in balbezit. Cichero haalt uit met een fantastische trap. Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vergara speelt de bal door. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal met de wreef. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero haalt uit met een fantastische trap. Noriega bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Altos 40%, Pistolas Desnudos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ranas Altos - Pistolas Desnudos 0:0

47e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Chancellor is nu in balbezit. Casanova onderschept slim de pass. Vergara onderschept slim de pass. Vergara geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Roque is nu in balbezit. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán met een sublieme pass. Cichero is nu in balbezit. Cichero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lezama geeft een hoge lob. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova speelt de bal door. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Pinto is nu in balbezit. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cichero is nu in balbezit. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lezama de bal onder controle te krijgen. Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Altos 49%, Pistolas Desnudos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ranas Altos - Pistolas Desnudos 0:0