Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marineros Gloriosos Tecos de Anzoátegui
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Valderrama passt de bal met de wreef. Martínez is nu in balbezit. Lupi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lupi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Chourio geeft de bal voor. Luces is nu in balbezit. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Gloriosos - Tecos de Anzoátegui 0:1

32e minuut.
Malave onderschept slim de pass. Malave probeert naar een medespeler te passen. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Gloriosos - Tecos de Anzoátegui 0:2

43e minuut.
Bustamante geeft de bal voor. Robledo rent richting de bal. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo geeft de bal voor. Piñate bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Gloriosos 58%, Tecos de Anzoátegui 42%.
Marineros Gloriosos - Tecos de Anzoátegui 0:2

53e minuut.
Daar is Malave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa rent richting de bal. Malave tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bottini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bottini met een sublieme pass. Chourio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villa. Villa krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Klungelig pakt Bottini de bal. Herrera rent richting de bal. Herrera speelt de bal door. Luces rent richting de bal. Luces schiet op doel. Piñate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo geeft een hoge lob. Delgado kopt de bal weg. Mercedes rent richting de bal. Mercedes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Gloriosos 56%, Tecos de Anzoátegui 44%.
Marineros Gloriosos - Tecos de Anzoátegui 0:2