Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV.Werder Bremen Grafiteros Obrero
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Andrus onderschept slim de pass. Andrus speelt de bal door. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel. Febles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV.Werder Bremen - Grafiteros Obrero 0:1

23e minuut.
Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa is nu in balbezit. Valencia is nu in balbezit. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV.Werder Bremen - Grafiteros Obrero 1:1

32e minuut.
Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa geeft de bal voor. Villamizar rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV.Werder Bremen 53%, Grafiteros Obrero 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV.Werder Bremen - Grafiteros Obrero 1:1

48e minuut.
Gamboa met een sublieme pass. Ochoa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mariño. Mariño krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso met een sublieme pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV.Werder Bremen - Grafiteros Obrero 2:1

55e minuut.
Doeltrap. Barroso met een harde bal richting middenveld. Lezama met een sublieme pass. Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. Izaguirre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Barroso met een harde bal richting middenveld. Izaguirre is nu in balbezit. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Calleja geeft de bal voor. Arcay speelt de bal door. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Izaguirre rent richting de bal. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre onderschept slim de pass. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Febles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV.Werder Bremen - Grafiteros Obrero 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV.Werder Bremen 41%, Grafiteros Obrero 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV.Werder Bremen - Grafiteros Obrero 2:2