Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marineros Gloriosos Coloniales de la Paz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Bustamante speelt de bal door. Olivares speelt de bal door. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Gloriosos - Coloniales de la Paz 0:1

5e minuut.
Piñate trapt de bal weg van het doel. Villa kopt de bal weg. Klungelig pakt Velásquez de bal. Mercedes rent richting de bal. Mercedes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marineros Gloriosos - Coloniales de la Paz 1:1

13e minuut.
Pacheco geeft een lange en hoge pass. Bottini kopt de bal weg. Daar is Cuares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercedes rent richting de bal. Mercedes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Gloriosos - Coloniales de la Paz 2:1

20e minuut.
Klungelig pakt Olivares de bal. Olivares speelt de bal door. Querales is nu in balbezit. Ceciliano verovert de bal door een tackle van achteren. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Córdova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa schiet op doel. Palacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Gloriosos - Coloniales de la Paz 3:1

39e minuut.
Cuares onderschept slim de pass. Cuares speelt de bal door. Pacheco speelt de bal door. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Valderrama geeft een hoge lob. Velásquez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Osuna de bal onder controle te krijgen. Villa is nu in balbezit. Villa draait met de bal, schiet en ... Palacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Gloriosos 44%, Coloniales de la Paz 56%.
Marineros Gloriosos - Coloniales de la Paz 3:1

47e minuut.
Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft de bal voor. Valderrama is nu in balbezit. Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Melo rent richting de bal. Valderrama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ceciliano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Gloriosos - Coloniales de la Paz 3:2

53e minuut.
Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales rent richting de bal. Querales passt de bal zonder na te denken. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valderrama met de inworp. Martínez geeft een lange en hoge pass. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini schiet op doel. Palacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Gloriosos - Coloniales de la Paz 4:2

75e minuut.
Barboza probeert naar een medespeler te passen. Olivares is nu in balbezit. Olivares speelt de bal door. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Gloriosos 47%, Coloniales de la Paz 53%.
Marineros Gloriosos - Coloniales de la Paz 4:2