Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espadas Futbol Club Varitas Furiosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Velandia onderschept slim de pass. Velandia met een sublieme pass. Daar is Pedríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segovia rent richting de bal. Segovia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Espadas Futbol Club - Varitas Furiosos 0:1

21e minuut.
Leal is nu in balbezit. Segovia onderschept slim de pass. Segovia met een sublieme pass. Velandia rent richting de bal. Velandia schiet op doel. Peláez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Fasciana onderschept slim de pass. Fasciana geeft een hoge lob. Escobar is nu in balbezit. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Altuve rent richting de bal. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuve maakt een afschuwelijke overtreding. Altuve krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espadas Futbol Club 45%, Varitas Furiosos 55%.
Espadas Futbol Club - Varitas Furiosos 0:1

49e minuut.
Inciarte probeert naar een medespeler te passen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosa. Escobar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Inciarte neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Franco Reyes trapt de bal weg. Segovia kopt de bal weg. Daar is Brion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velandia is nu in balbezit. Velandia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Brion geeft een hoge lob. Altuve probeert de bal aan de voet te houden. Del Valle rent richting de bal. Altuve onderschept slim de pass. Altuve geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espadas Futbol Club 47%, Varitas Furiosos 53%.
Espadas Futbol Club - Varitas Furiosos 0:1