Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV.Werder Bremen dragserp
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


10e minuut.
Soublette rent richting de bal. Aristigueta is nu in balbezit. Soublette verovert de bal door een tackle van achteren. Soublette geeft een hoge lob. Reinoso met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Claverie met een sublieme pass. Montilla is nu in balbezit. Montilla speelt de bal door. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadama draait met de bal, schiet en ... Febles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Montilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares geeft de bal voor. Villalba kopt de bal weg. Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Febles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Reinoso kopt de bal weg. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamboa raakt geblesseerd tijdens het duel. Gamboa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tarazona geeft de bal voor. Inworp. Villafraz met de inworp. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla passt de bal met de wreef. Arcay is nu in balbezit. Fernández onderschept slim de pass. Fernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tarazona geeft een lange en hoge pass. Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayz verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Petit passt de bal met de wreef. Tarazona rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia draait met de bal, schiet en ... Claverie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Petit met een sublieme pass. Klungelig pakt Tarazona de bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... Claverie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mayz trapt de bal weg. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Montilla rent richting de bal. Petit onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarazona. Tarazona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV.Werder Bremen 27%, dragserp 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV.Werder Bremen - dragserp 0:0

52e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peláez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peláez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olivares krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Klungelig pakt Arcay de bal. Fernández rent richting de bal. Guadama is nu in balbezit. Fernández rent richting de bal. Fernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Villafraz geeft de bal voor. Peláez kopt de bal weg. Soublette geeft een hoge lob. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Soublette rent richting de bal. Soublette passt de bal zonder na te denken. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Reinoso probeert naar een medespeler te passen. Montilla is nu in balbezit. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Claverie bokst de bal weg.

81e minuut.
Petit speelt de bal door. Fernández rent richting de bal. Fernández speelt de bal door. Guadama is nu in balbezit. Guadama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Fernández geeft een hoge lob. Toro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guadama is nu in balbezit. Guadama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV.Werder Bremen - dragserp 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV.Werder Bremen 47%, dragserp 53%.
SV.Werder Bremen - dragserp 0:1