Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dragserp Espadas Futbol Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Klungelig pakt Fernández de bal. Inciarte is nu in balbezit. Fernández schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fernández krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Brion is nu in balbezit. Brion geeft de bal voor. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Aristigueta is nu in balbezit. López onderschept slim de pass. López passt de bal met de wreef. Escobar rent richting de bal. Escobar draait met de bal, schiet en ... Claverie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Martínez met een sublieme pass. Peláez rent richting de bal. Peláez passt de bal met de wreef. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández draait met de bal, schiet en ... Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dragserp - Espadas Futbol Club 1:0

43e minuut.
Montilla rent richting de bal. Rosal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosal geeft de bal voor. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Inciarte geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Del Valle met de inworp. Blanco is nu in balbezit. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragserp 52%, Espadas Futbol Club 48%.
dragserp - Espadas Futbol Club 1:0

65e minuut.
López is nu in balbezit. Escobar is nu in balbezit. Savaresse rent richting de bal. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Claverie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Tarazona rent richting de bal. López onderschept slim de pass. López geeft een hoge lob. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Olivares met een snelle inworp. Fernández rent richting de bal. Fernández geeft een hoge lob. Guadama is nu in balbezit. Guadama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Rosal met de inworp. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dragserp - Espadas Futbol Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragserp 49%, Espadas Futbol Club 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dragserp - Espadas Futbol Club 1:1