Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coloniales de la Paz Varitas Furiosos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre onderschept slim de pass. Aguerreverre passt de bal met de wreef. Velandia rent richting de bal. Velandia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo passt de bal zonder na te denken. Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloniales de la Paz - Varitas Furiosos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloniales de la Paz 65%, Varitas Furiosos 35%.
Coloniales de la Paz - Varitas Furiosos 0:1

48e minuut.
Fasciana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasciana passt de bal zonder na te denken. Velandia rent richting de bal. Velandia schiet op doel. Palacio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloniales de la Paz - Varitas Furiosos 0:2

57e minuut.
Ceciliano rent richting de bal. Tarazona onderschept slim de pass. Tarazona passt de bal in één keer door. Velandia rent richting de bal. Velandia draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Galarraga probeert de bal aan de voet te houden. Vizcarrondo rent richting de bal. Aguerreverre is nu in balbezit. Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coloniales de la Paz - Varitas Furiosos 0:3

63e minuut.
Altuve geeft de bal voor. Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares probeert naar een medespeler te passen. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vizcarrondo rent richting de bal. Pedríquez onderschept slim de pass. Pedríquez geeft een lange en hoge pass. Altuve is nu in balbezit. Altuve schiet op doel. Palacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Velásquez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloniales de la Paz - Varitas Furiosos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloniales de la Paz 51%, Varitas Furiosos 49%.
Coloniales de la Paz - Varitas Furiosos 0:4