Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
capitalinos shark_snake
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Finol probeert naar een medespeler te passen. Ledezma met een sublieme pass. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
capitalinos - shark_snake 1:0

10e minuut.
Laya probeert naar een medespeler te passen. Obregón rent richting de bal. Obregón passt de bal met de wreef. Vieira is nu in balbezit. Vieira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Obregón verovert de bal door een tackle van achteren. Obregón speelt de bal door. Vieira is nu in balbezit. Vieira draait met de bal, schiet en ... Castellin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Obregón passt de bal zonder na te denken. Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay probeert naar een medespeler te passen. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: capitalinos 54%, shark_snake 46%.
capitalinos - shark_snake 1:0

50e minuut.
Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz is nu in balbezit. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Medrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Arcay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Makoun de bal. Laya rent richting de bal. Laya geeft de bal voor. Vieira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Laya passt de bal met de wreef. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft de bal voor. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón draait met de bal, schiet en ... Castellin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: capitalinos 62%, shark_snake 38%.
capitalinos - shark_snake 1:0