Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaqueros de Bolívar Halcones Desvergonzados
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Fasciana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meléndez speelt de bal door. Klungelig pakt Espina de bal. Fasciana rent richting de bal. Fasciana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Melamed is nu in balbezit. Melamed geeft een hoge lob. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasciana verovert de bal door een tackle van achteren. Fasciana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros de Bolívar - Halcones Desvergonzados 0:1

26e minuut.
Andueza verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gascón met de inworp. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een hoge lob. Ávila bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros de Bolívar 59%, Halcones Desvergonzados 41%.
Vaqueros de Bolívar - Halcones Desvergonzados 0:1

55e minuut.
Solano geeft de bal voor. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Fuentes rent richting de bal. Ferraresi onderschept slim de pass. Ferraresi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fasciana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chourio rent richting de bal. Chourio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Fasciana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasciana passt de bal in één keer door. Ferrer speelt de bal door. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi draait met de bal, schiet en ... Rondón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros de Bolívar 43%, Halcones Desvergonzados 57%.
Vaqueros de Bolívar - Halcones Desvergonzados 0:1