Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rápidos Valientes capitalinos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Gamboa geeft de bal voor. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo begaat een overtreding. Makoun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Utrera passt de bal in één keer door. Valbuena rent richting de bal. Madroñero onderschept slim de pass. Utrera onderschept slim de pass. Utrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Valientes - capitalinos 1:0

12e minuut.
Ledezma met een sublieme pass. Maturén is nu in balbezit. Maturén passt de bal met de wreef. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Madroñero kopt de bal weg. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera passt de bal in één keer door. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Madroñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madroñero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Madroñero kan niet meer verder spelen. Arcay komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Valbuena is nu in balbezit. Pedríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Utrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Utrera krijgt een gele kaart. Pedríquez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pedríquez kan niet meer verder spelen. Carrero komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Maestre met een sublieme pass. Mathías rent richting de bal. Ordáz verovert de bal door een tackle van achteren. Ordáz draait met de bal, schiet en ... Palomino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rápidos Valientes - capitalinos 1:1

44e minuut.
Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Arellano de bal onder controle te krijgen. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Valientes 43%, capitalinos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rápidos Valientes - capitalinos 1:1

49e minuut.
Ledezma passt de bal zonder na te denken. Arcay is nu in balbezit. Arcay met een sublieme pass. Valbuena heeft problemen om de bal te vangen. Valbuena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Valientes - capitalinos 2:1

81e minuut.
Makoun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saggiomo met de inworp. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Valientes 40%, capitalinos 60%.
Rápidos Valientes - capitalinos 2:1