Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bejuma futbol club EustaceFC
541 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales probeert naar een medespeler te passen. Cichero rent richting de bal. Martínez is nu in balbezit. Cichero rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejuma futbol club - EustaceFC 0:1

6e minuut.
Amorebieta heeft problemen om de bal te vangen. Amorebieta passt de bal in één keer door. Cichero rent richting de bal. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Carrasquel is nu in balbezit. Concepción onderschept slim de pass. Concepción speelt de bal door. Franco Reyes rent richting de bal. Franco Reyes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Carrasquel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasquel passt de bal met de wreef. Franco Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco Reyes haalt uit met een fantastische trap. Betancourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Amorebieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amorebieta geeft een lange en hoge pass. Carrasquel rent richting de bal. Franco Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Franco Reyes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Betancourt trapt de bal weg van het doel. Notaroberto kopt de bal weg. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco Reyes onderschept slim de pass. Franco Reyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Amorebieta geeft een lange en hoge pass. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez onderschept slim de pass. Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejuma futbol club - EustaceFC 0:2

43e minuut.
Franco Reyes speelt de bal door. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejuma futbol club - EustaceFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bejuma futbol club 39%, EustaceFC 61%.
Bejuma futbol club - EustaceFC 0:3

78e minuut.
Cichero is nu in balbezit. Cichero geeft de bal voor. Malave met een sublieme pass. Franco Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco Reyes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Núñez de bal onder controle te krijgen. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez schiet op doel. Malave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejuma futbol club - EustaceFC 0:4

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Cichero de bal onder controle te krijgen. Notaroberto rent richting de bal. Notaroberto speelt de bal door. Franco Reyes is nu in balbezit. Franco Reyes haalt uit met een fantastische trap. Betancourt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bejuma futbol club 43%, EustaceFC 57%.
Bejuma futbol club - EustaceFC 0:4