Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaqueros de Bolívar Amigos UA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 22.3
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


16e minuut.
Aristeguieta probeert naar een medespeler te passen. Isnardi rent richting de bal. Ferraresi verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraresi haalt uit met een fantastische trap. Segovia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Castellini rent richting de bal. Castellini speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. Na een snelle pass probeert Espina de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Meléndez geeft een lange en hoge pass. Castellini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi haalt uit met een fantastische trap. Isnardi kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros de Bolívar 41%, Amigos UA 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vaqueros de Bolívar - Amigos UA 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Aristeguieta de bal. Crespo is nu in balbezit. Calleja onderschept slim de pass. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ferrer speelt de bal door. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja speelt de bal door. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Castellini rent richting de bal. Castellini passt de bal in één keer door. Urdaneta rent richting de bal. Andrade onderschept slim de pass. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Meléndez geeft een hoge lob. Crespo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ferrer de bal onder controle te krijgen. Castellini is nu in balbezit. Castellini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros de Bolívar - Amigos UA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros de Bolívar 60%, Amigos UA 40%.
Vaqueros de Bolívar - Amigos UA 0:1