Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Humildad capitalinos
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Téllez rent richting de bal. Téllez geeft de bal voor. Barrios kan de bal niet met de borst controleren. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ledezma passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piedra met de inworp. Hernández is nu in balbezit. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Maestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Requena rent richting de bal. Requena geeft een lange en hoge pass. Hernández is nu in balbezit. Hernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Maestre onderschept slim de pass. Maestre speelt de bal door. Arellano is nu in balbezit. Ordáz is nu in balbezit. Ordáz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pedríquez speelt de bal door. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano probeert naar een medespeler te passen. Ordáz rent richting de bal. Ordáz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Maturén onderschept slim de pass. Maturén passt de bal met de wreef. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Acosta probeert de bal aan de voet te houden. Madroñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas begaat een overtreding. Cárdenas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén geeft een lange en hoge pass. Ordáz is nu in balbezit. Arellano is nu in balbezit. Arellano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara onderschept slim de pass. Lara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humildad 61%, capitalinos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Humildad - capitalinos 0:0

48e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Ledezma met een sublieme pass. Requena rent richting de bal. Ordáz onderschept slim de pass. Ordáz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Klungelig pakt Ledezma de bal. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández met een sublieme pass. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Piñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñate geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pedríquez de bal. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad - capitalinos 1:0

67e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Barrios probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad - capitalinos 2:0

78e minuut.
Makoun rent richting de bal. Hernández onderschept slim de pass. Hernández speelt de bal door. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Piñate met de inworp. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pedríquez de bal onder controle te krijgen. Cárdenas geeft een hoge lob. Castellin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humildad 33%, capitalinos 67%.
Humildad - capitalinos 2:0