Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-22 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 20
  • Stadion: Humildad Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2485
Humildad shark_snake
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Hernández passt de bal met de wreef. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal in één keer door. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Requena rent richting de bal. Vieira is nu in balbezit. Vieira passt de bal in één keer door. Obregón is nu in balbezit. Obregón schiet op doel. Carrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad - shark_snake 0:1

16e minuut.
Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón passt de bal met de wreef. Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obregón rent richting de bal. Obregón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Requena geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcay met een snelle inworp. Moreno rent richting de bal. Moreno passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mora probeert naar een medespeler te passen. Obregón rent richting de bal. Salcedo rent richting de bal. Obregón onderschept slim de pass. Obregón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Cárdenas de bal. Mora rent richting de bal. Mora passt de bal met de wreef. Vieira is nu in balbezit. Vieira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Olivares rent richting de bal. Olivares geeft een hoge lob. Piñate rent richting de bal. Obregón onderschept slim de pass. Obregón geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad - shark_snake 0:2

35e minuut.
Piñate verovert de bal door een tackle van achteren. Piñate geeft een hoge lob. Acosta probeert de bal aan de voet te houden. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mora is nu in balbezit. Mora speelt de bal door. Obregón met een sublieme pass. Vieira heeft problemen om de bal te vangen. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humildad 66%, shark_snake 34%.
Humildad - shark_snake 0:2

53e minuut.
Piedra geeft een lange en hoge pass. Medrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... Palacio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad - shark_snake 1:2

55e minuut.
Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo is nu in balbezit. Obregón verovert de bal door een tackle van achteren. Obregón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Urdaneta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad - shark_snake 1:3

59e minuut.
Obregón heeft problemen om de bal te vangen. Obregón geeft een lange en hoge pass. Vieira is nu in balbezit. Vieira schiet op doel. Carrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad - shark_snake 1:4

78e minuut.
Requena met de inworp. Piedra is nu in balbezit. Piedra geeft de bal voor. Cárdenas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad - shark_snake 2:4

86e minuut.
Lara heeft problemen om de bal te vangen. Mora met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta geeft een lange en hoge pass. Hernández kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora passt de bal met de wreef. Urdaneta is nu in balbezit. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira draait met de bal, schiet en ... Carrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad - shark_snake 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humildad 54%, shark_snake 46%.
Humildad - shark_snake 2:5