Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
capitalinos Vaqueros de Bolívar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten hopeless
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Ordáz rent richting de bal. Ordáz draait met de bal, schiet en ... Urdaneta heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ordáz is nu in balbezit. Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Molletones is nu in balbezit. Molletones geeft de bal voor. Castellin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Ordáz rent richting de bal. Urdaneta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordáz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramírez wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
capitalinos - Vaqueros de Bolívar 1:0

45e minuut.
Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Maestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestre passt de bal in één keer door. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
capitalinos - Vaqueros de Bolívar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: capitalinos 52%, Vaqueros de Bolívar 48%.
capitalinos - Vaqueros de Bolívar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: capitalinos 52%, Vaqueros de Bolívar 48%.
capitalinos - Vaqueros de Bolívar 2:0