Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-11 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 20
  • Stadion: AllsFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1956
AllsFC shark_snake
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Doeltrap. Rojo trapt de bal weg van het doel. Carvajal kopt de bal weg. Losada is nu in balbezit. Losada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Concepción is nu in balbezit. Boscán is nu in balbezit. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Vieira is nu in balbezit. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AllsFC - shark_snake 0:1

15e minuut.
Obregón rent richting de bal. Obregón passt de bal zonder na te denken. Vieira rent richting de bal. Vieira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AllsFC - shark_snake 0:2

19e minuut.
Obregón onderschept slim de pass. Obregón passt de bal zonder na te denken. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira haalt uit met een fantastische trap. Mercedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Moreno met een snelle inworp. Obregón geeft een lange en hoge pass. Vieira is nu in balbezit. Vieira haalt uit met een fantastische trap. Mercedes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AllsFC - shark_snake 0:3

33e minuut.
Gil speelt de bal door. Carvajal controleert de bal met de borst. Arcay rent richting de bal. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón verovert de bal door een tackle van achteren. Obregón met een sublieme pass. Vieira kan de bal niet met de borst controleren. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Leañez met een sublieme pass. Losada rent richting de bal. Mora is nu in balbezit. Losada onderschept slim de pass. Losada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllsFC 60%, shark_snake 40%.
AllsFC - shark_snake 0:3

65e minuut.
Moreno speelt de bal door. Yegüez is nu in balbezit. Yegüez passt de bal in één keer door. Losada rent richting de bal. Losada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met een snelle inworp. Obregón met een sublieme pass. Vieira rent richting de bal. Vieira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora probeert naar een medespeler te passen. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leañez zal de hoekschop nemen. Gil maakt een snoekduik en kopt de bal. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllsFC 54%, shark_snake 46%.
AllsFC - shark_snake 0:3