Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shark_snake AllsFC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán is nu in balbezit. Arcay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arcay krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Yegüez geeft een hoge lob. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Losada draait met de bal, schiet en ... Paal! Leañez rent richting de bal. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shark_snake - AllsFC 0:1

19e minuut.
Moreno passt de bal zonder na te denken. Yegüez speelt de bal door. Losada is nu in balbezit. Losada schiet op doel. Na een snelle pass probeert Díaz de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Obregón passt de bal in één keer door. Vieira heeft problemen om de bal te vangen. Boscán rent richting de bal. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shark_snake - AllsFC 1:1

35e minuut.
Boscán speelt de bal door. Carvajal is nu in balbezit. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shark_snake 51%, AllsFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shark_snake - AllsFC 1:1

75e minuut.
Yegüez is nu in balbezit. Vieira onderschept slim de pass. Vieira passt de bal zonder na te denken. Obregón rent richting de bal. Obregón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Leal geeft een lange en hoge pass. Losada rent richting de bal. Carvajal rent richting de bal. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft de bal voor. Vieira is nu in balbezit. Vieira haalt uit met een fantastische trap. Mercedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shark_snake - AllsFC 2:1

88e minuut.
Otaiza is nu in balbezit. Otaiza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Medrano de bal. Losada rent richting de bal. Losada schiet op doel. Palacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shark_snake 50%, AllsFC 50%.
shark_snake - AllsFC 2:1