Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rápidos Valientes Humildad
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Luna geeft een lange en hoge pass. Téllez rent richting de bal. Valbuena onderschept slim de pass. Valbuena haalt uit met een fantastische trap. Carrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Valientes - Humildad 1:0

11e minuut.
Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa rent richting de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara schiet op doel. Palomino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas speelt de bal door. Hernández is nu in balbezit. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara is nu in balbezit. Cárdenas rent richting de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Valientes 39%, Humildad 61%.
Rápidos Valientes - Humildad 1:0

58e minuut.
Piñate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saggiomo met een snelle inworp. Utrera is nu in balbezit. Utrera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Carrero met een harde bal richting middenveld. Piedra kopt de bal weg. Klungelig pakt Guevara de bal. Hernández rent richting de bal. Hernández schiet op doel. Palomino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rápidos Valientes - Humildad 1:1

71e minuut.
Doeltrap. Fedor trapt de bal weg. Valbuena kopt de bal weg. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías speelt de bal door. Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández onderschept slim de pass. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rápidos Valientes - Humildad 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rápidos Valientes 56%, Humildad 44%.
Rápidos Valientes - Humildad 1:2