Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potros Desnudos Bejuma futbol club
Normal Tactiek 532
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Cáceres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceres geeft de bal voor. Carrizo is nu in balbezit. Toro onderschept slim de pass. Toro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tovar is nu in balbezit. Tovar met een sublieme pass. Concepción is nu in balbezit. Concepción passt de bal zonder na te denken. Notaroberto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Notaroberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaroberto verovert de bal door een tackle van achteren. Notaroberto passt de bal zonder na te denken. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Carrizo is nu in balbezit. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Obregón rent richting de bal. Greco onderschept slim de pass. Greco haalt uit met een fantastische trap. Malave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres passt de bal in één keer door. Greco met een sublieme pass. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Davalillo heeft problemen om de bal te vangen. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaroberto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Notaroberto krijgt een gele kaart. Tovar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Notaroberto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Desnudos - Bejuma futbol club 0:1

42e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro onderschept slim de pass. Toro probeert naar een medespeler te passen. Greco is nu in balbezit. Greco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potros Desnudos - Bejuma futbol club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Desnudos 45%, Bejuma futbol club 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potros Desnudos - Bejuma futbol club 1:1

48e minuut.
Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez rent richting de bal. Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Greco rent richting de bal. Greco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Desnudos - Bejuma futbol club 2:1

53e minuut.
Notaroberto verovert de bal door een tackle van achteren. Notaroberto geeft een lange en hoge pass. Toro rent richting de bal. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Obregón geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maurel met een snelle inworp. Greco is nu in balbezit. Greco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Brion de bal. Notaroberto rent richting de bal. Notaroberto met een sublieme pass. Greco rent richting de bal. Greco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Maurel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Notaroberto de bal. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Desnudos - Bejuma futbol club 3:1

86e minuut.
Notaroberto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Davalillo de bal onder controle te krijgen. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción onderschept slim de pass. Concepción geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Desnudos 50%, Bejuma futbol club 50%.
Potros Desnudos - Bejuma futbol club 3:1