Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
capitalinos AllsFC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
hopeless Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Makoun rent richting de bal. Leañez onderschept slim de pass. Leañez speelt de bal door. Losada rent richting de bal. Losada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
capitalinos - AllsFC 0:1

8e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Losada is nu in balbezit. Pedríquez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pedríquez krijgt een gele kaart. Losada raakt geblesseerd tijdens het duel. Carvajal zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Castellin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
capitalinos - AllsFC 0:2

18e minuut.
Daar is Arellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscán is nu in balbezit. Boscán met een sublieme pass. Losada rent richting de bal. Losada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ledezma met een sublieme pass. Ordáz is nu in balbezit. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Rojo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mercedes bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán is nu in balbezit. Boscán passt de bal zonder na te denken. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada schiet op doel. Castellin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: capitalinos 56%, AllsFC 44%.
capitalinos - AllsFC 0:2

58e minuut.
Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leañez met een snelle inworp. Carvajal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada rent richting de bal. Carvajal rent richting de bal. Losada is nu in balbezit. Losada haalt uit met een fantastische trap. Castellin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Barrios geeft een lange en hoge pass. Losada kopt de bal weg. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
capitalinos - AllsFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: capitalinos 48%, AllsFC 52%.
capitalinos - AllsFC 0:3