Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shark_snake Vaqueros de Bolívar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Aristeguieta rent richting de bal. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta onderschept slim de pass. Ferraresi is nu in balbezit. Ferraresi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Arcay passt de bal in één keer door. Daar is Urdaneta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obregón rent richting de bal. Obregón draait met de bal, schiet en ... Ávila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shark_snake - Vaqueros de Bolívar 1:0

12e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer speelt de bal door. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andueza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones geeft de bal voor. Ferraresi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno onderschept slim de pass. Moreno haalt uit met een fantastische trap. Vieira springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shark_snake - Vaqueros de Bolívar 2:0

42e minuut.
Obregón is nu in balbezit. Calleja rent richting de bal. Obregón verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira is nu in balbezit. Vieira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shark_snake 41%, Vaqueros de Bolívar 59%.
shark_snake - Vaqueros de Bolívar 2:0

55e minuut.
Aristeguieta kopt de bal weg. Urdaneta kan de bal niet met de borst controleren. Obregón speelt de bal door. Klungelig pakt Vieira de bal. Vieira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta speelt de bal door. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shark_snake 59%, Vaqueros de Bolívar 41%.
shark_snake - Vaqueros de Bolívar 2:0