Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nueva Cádiz F.C Halcones Desvergonzados
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Valdés is nu in balbezit. Melamed tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdés raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguerreverre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Melamed rent richting de bal. Prado onderschept slim de pass. Prado schiet op doel. Rondón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Solano met een sublieme pass. Chourio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre begaat een overtreding. Aguerreverre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nueva Cádiz F.C 49%, Halcones Desvergonzados 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nueva Cádiz F.C - Halcones Desvergonzados 0:0

57e minuut.
Chourio passt de bal met de wreef. Mendez rent richting de bal. Fasciana verovert de bal door een tackle van achteren. Fasciana haalt uit met een fantastische trap. Carache probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Prado probeert de bal aan de voet te houden. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed geeft de bal voor. Soto is nu in balbezit. Soto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Melamed rent richting de bal. Melamed met een sublieme pass. Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap. Rondón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nueva Cádiz F.C 54%, Halcones Desvergonzados 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nueva Cádiz F.C - Halcones Desvergonzados 0:0