Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bejuma futbol club Humildad
532 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen hopeless


25e minuut.
Cárdenas speelt de bal door. Piedra rent richting de bal. Piedra met een sublieme pass. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejuma futbol club - Humildad 0:1

27e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Obregón de bal onder controle te krijgen. Malave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejuma futbol club - Humildad 0:2

34e minuut.
Doeltrap. Carrero met een harde bal richting middenveld. Carrizo kopt de bal weg. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ... Carrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Piedra passt de bal zonder na te denken. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón onderschept slim de pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tovar met een sublieme pass. Requena is nu in balbezit. Rivas begaat een overtreding. Rivas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bejuma futbol club 45%, Humildad 55%.
Bejuma futbol club - Humildad 0:2

54e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Núñez passt de bal met de wreef. Requena is nu in balbezit. Rivas onderschept slim de pass. Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejuma futbol club - Humildad 1:2

56e minuut.
Hernández passt de bal met de wreef. Cárdenas rent richting de bal. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. Obregón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Concepción met de inworp. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Carrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Carrero trapt de bal weg. Lara controleert de bal met de borst. Núñez begaat een overtreding. Lara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lara kan niet meer verder spelen. Ángel komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Piedra speelt de bal door. Hernández rent richting de bal. Hernández passt de bal zonder na te denken. Ángel is nu in balbezit. Ángel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tovar passt de bal zonder na te denken. Notaroberto rent richting de bal. Notaroberto passt de bal in één keer door. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bejuma futbol club - Humildad 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bejuma futbol club 38%, Humildad 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bejuma futbol club - Humildad 2:2