Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Humildad Bejuma futbol club
433 Tactiek 532
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Hernández onderschept slim de pass. Piedra is nu in balbezit. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. Malave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piedra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad - Bejuma futbol club 1:0

14e minuut.
Carrizo speelt de bal door. Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal zonder na te denken. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Téllez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivas. Téllez raakt geblesseerd tijdens het duel. Salcedo met een snel genomen vrije trap. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. Malave bokst de bal weg.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Salcedo passt de bal met de wreef. Piñate is nu in balbezit. Piñate geeft de bal voor. Rivas kan de bal niet met de borst controleren. Rivas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humildad 53%, Bejuma futbol club 47%.
Humildad - Bejuma futbol club 1:0

50e minuut.
Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción met een sublieme pass. Rivas is nu in balbezit. Rivas draait met de bal, schiet en ... Carrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Humildad - Bejuma futbol club 1:1

76e minuut.
Carrizo met een sublieme pass. Piedra met een sublieme pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Núñez onderschept slim de pass. Concepción is nu in balbezit. Concepción passt de bal in één keer door. Rivas rent richting de bal. Rivas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Notaroberto onderschept slim de pass. Notaroberto probeert naar een medespeler te passen. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad - Bejuma futbol club 1:2

84e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Notaroberto met een sublieme pass. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Carrizo rent richting de bal. Carrizo geeft een lange en hoge pass. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Notaroberto verovert de bal door een tackle van achteren. Notaroberto passt de bal zonder na te denken. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Carrero bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humildad 55%, Bejuma futbol club 45%.
Humildad - Bejuma futbol club 1:2