Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Castores Don Bosco fc
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Almarza verovert de bal door een tackle van achteren. Arango rent richting de bal. Almarza rent richting de bal. Arango met een sublieme pass. Almarza heeft problemen om de bal te vangen. Arango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Canache verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal in één keer door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel. Fuenmayor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Castores - Don Bosco fc 1:0

20e minuut.
Echeto rent richting de bal. Canache verovert de bal door een tackle van achteren. Canache probeert naar een medespeler te passen. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Echeto is nu in balbezit. Almarza rent richting de bal. Canache speelt de bal door. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guevara maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Márquez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Almarza geeft de bal voor. Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache is nu in balbezit. Faya is nu in balbezit. Faya draait met de bal, schiet en ... Arango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Faya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada rent richting de bal. Estrada met een sublieme pass. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Castores 49%, Don Bosco fc 51%.
Los Castores - Don Bosco fc 1:0

54e minuut.
Meza passt de bal in één keer door. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza rent richting de bal. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Canache verovert de bal door een tackle van achteren. Canache geeft de bal voor. Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel. Fuenmayor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Meza passt de bal zonder na te denken. Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Faya passt de bal in één keer door. Fedor rent richting de bal. Fedor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Castores - Don Bosco fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Castores 49%, Don Bosco fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Castores - Don Bosco fc 1:1