Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros del Zulia Mineros de Miranda
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zauner kopt de bal weg. Pulgar heeft problemen om de bal te vangen. Michelena rent richting de bal. Michelena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loros del Zulia - Mineros de Miranda 1:0

13e minuut.
Inworp. Dudamel met de inworp. Sucre rent richting de bal. Sucre geeft een hoge lob. Pulgar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Áñez met een sublieme pass. Zauner is nu in balbezit. Serra maakt een afschuwelijke overtreding. Zauner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zauner kan niet meer verder spelen. Carache komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Guadama kopt de bal weg. Pulgar rent richting de bal. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Michelena onderschept slim de pass. Michelena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Pulgar is nu in balbezit. Pulgar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Salazar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aristeguieta de bal. Pulgar is nu in balbezit. Pulgar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Aristeguieta passt de bal met de wreef. Petit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sucre. Sucre krijgt een gele kaart. Petit wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Petit kan niet meer verder spelen. Bustamante komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros del Zulia 41%, Mineros de Miranda 59%.
Loros del Zulia - Mineros de Miranda 1:0

46e minuut.
Dudamel is nu in balbezit. Serra is nu in balbezit. Valente is nu in balbezit. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Pulgar is nu in balbezit. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar onderschept slim de pass. Pulgar haalt uit met een fantastische trap. Angelucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Dudamel geeft een hoge lob. Zabala speelt de bal door. Klungelig pakt Bustamante de bal. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Michelena onderschept slim de pass. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michelena. Michelena krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Serra speelt de bal door. Salazar met een sublieme pass. Pulgar heeft problemen om de bal te vangen. Michelena rent richting de bal. Michelena haalt uit met een fantastische trap. Angelucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Carache probeert naar een medespeler te passen. Arango Saenz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Áñez. Áñez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros del Zulia 39%, Mineros de Miranda 61%.
Loros del Zulia - Mineros de Miranda 1:0