Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Táchira F.C. Jaguares Subterráneos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Cuares verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos onderschept slim de pass. Cuares verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Aramburú de bal. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Ordáz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Baruta rent richting de bal. Aramburú legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baruta raakt geblesseerd tijdens het duel. Finol kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Jaguares Subterráneos 0:1

38e minuut.
Áñez rent richting de bal. Toloza verovert de bal door een tackle van achteren. Toloza speelt de bal door. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 47%, Jaguares Subterráneos 53%.
Deportivo Táchira F.C. - Jaguares Subterráneos 0:1

50e minuut.
Piñate geeft de bal voor. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Caridad rent richting de bal. Finol onderschept slim de pass. Finol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Jaguares Subterráneos 0:2

65e minuut.
Cuares heeft problemen om de bal te vangen. Finol rent richting de bal. Cuares is nu in balbezit. Finol onderschept slim de pass. Finol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 62%, Jaguares Subterráneos 38%.
Deportivo Táchira F.C. - Jaguares Subterráneos 0:2