Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gyonon19 Los Castores
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Na een snelle pass probeert Almarza de bal onder controle te krijgen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza passt de bal in één keer door. Cichero rent richting de bal. Cichero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gyonon19 - Los Castores 1:0

22e minuut.
Padrón geeft een hoge lob. Daar is Almarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichero onderschept slim de pass. Villa is nu in balbezit. Villa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gyonon19 - Los Castores 2:0

26e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa passt de bal in één keer door. Cichero rent richting de bal. Cichero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gyonon19 - Los Castores 3:0

42e minuut.
Guevara passt de bal met de wreef. Canache is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villa. Villa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gyonon19 31%, Los Castores 69%.
gyonon19 - Los Castores 3:0

57e minuut.
Canache rent richting de bal. Pulido geeft een lange en hoge pass. Cichero is nu in balbezit. Cichero haalt uit met een fantastische trap. Oropeza geeft een hoge lob. Arango bokst de bal weg.

72e minuut.
Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza geeft de bal voor. Aramburú rent richting de bal. Cichero verovert de bal door een tackle van achteren. Cichero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oropeza verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almarza. Almarza krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Villanueva kopt de bal weg. Benaventte probeert de bal aan de voet te houden. Canache is nu in balbezit. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Pulido rent richting de bal. Met opzet legt Luzardo zijn tegenspeler op de grond. Luzardo krijgt een gele kaart. Pulido is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luzardo probeert naar een medespeler te passen. Pulido zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Aramburú geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara met een snelle inworp. Villa rent richting de bal. Villa draait met de bal, schiet en ... Arango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gyonon19 31%, Los Castores 69%.
gyonon19 - Los Castores 3:0