Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguares Subterráneos gyonon19
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Melamed onderschept slim de pass. Cichero onderschept slim de pass. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Villa haalt uit met een fantastische trap. Ordáz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Subterráneos - gyonon19 0:1

23e minuut.
Melamed met een snelle inworp. Solano geeft de bal voor. Baruta maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Oropeza de bal. Melamed geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Palacios passt de bal met de wreef. Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal zonder na te denken. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero verovert de bal door een tackle van achteren. Matos rent richting de bal. Cichero onderschept slim de pass. Cichero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Finol onderschept slim de pass. Finol geeft een lange en hoge pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Áñez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guevara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villa geeft een hoge lob. Cichero krijgt zijn hoofd ertegen. Ordáz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Subterráneos 52%, gyonon19 48%.
Jaguares Subterráneos - gyonon19 0:1

51e minuut.
Espinoza speelt de bal door. Palacios geeft een lange en hoge pass. Daar is Olivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichero rent richting de bal. Cichero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Subterráneos - gyonon19 0:2

58e minuut.
Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melamed. Melamed krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Palacios raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fuenmayor komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza geeft een hoge lob. Villa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Melamed heeft problemen om de bal te vangen. Fuenmayor is nu in balbezit. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor onderschept slim de pass. Fuenmayor geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Subterráneos 62%, gyonon19 38%.
Jaguares Subterráneos - gyonon19 0:2