Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Castores Deportivo Táchira F.C.
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Betancourt heeft problemen om de bal te vangen. Larotonda rent richting de bal. Almarza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Larotonda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Larotonda wilt de vrije trap nemen. Arango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sosa trapt de bal weg. Zamora kopt de bal weg. Guevara is nu in balbezit. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Castores - Deportivo Táchira F.C. 1:0

18e minuut.
Bastardo met een sublieme pass. Klungelig pakt Larotonda de bal. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villanueva met een snelle inworp. Luzardo heeft problemen om de bal te vangen. Luzardo geeft de bal voor. Guevara springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cuares rent richting de bal. Cuares geeft een lange en hoge pass. Almarza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Betancourt passt de bal met de wreef. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een hoge lob. Betancourt rent richting de bal. Betancourt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Castores - Deportivo Táchira F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Castores 52%, Deportivo Táchira F.C. 48%.
Los Castores - Deportivo Táchira F.C. 2:0

51e minuut.
Perea is nu in balbezit. Larotonda verovert de bal door een tackle van achteren. Larotonda speelt de bal door. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guevara de bal. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Castores - Deportivo Táchira F.C. 3:0

60e minuut.
Landaeta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cárdenas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Larotonda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almarza is nu in balbezit. Almarza geeft een hoge lob. Filosa met een sublieme pass. Daar is Galea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Villanueva met een sublieme pass. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Larotonda is nu in balbezit. Bastardo rent richting de bal. Bastardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara met een sublieme pass. Betancourt rent richting de bal. Betancourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Castores - Deportivo Táchira F.C. 4:0

79e minuut.
Cárdenas speelt de bal door. Klungelig pakt Caridad de bal. Caridad speelt de bal door. Larotonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Larotonda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Castores 47%, Deportivo Táchira F.C. 53%.
Los Castores - Deportivo Táchira F.C. 4:0