Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real alta vista Caminantes Altos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Cabrera is nu in balbezit. Roque onderschept slim de pass. Roque schiet op doel. Melamed probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real alta vista - Caminantes Altos 1:0

8e minuut.
Piar is nu in balbezit. Higuera is nu in balbezit. Piar verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... Melamed bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Di Giorgi kopt de bal weg. Roque heeft problemen om de bal te vangen. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi schiet op doel. Melamed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real alta vista - Caminantes Altos 2:0

24e minuut.
Daar is Di Giorgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Giorgi passt de bal met de wreef. Perez Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque onderschept slim de pass. Roque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Di Giorgi onderschept slim de pass. Perez Greco is nu in balbezit. Perez Greco passt de bal met de wreef. Baralt is nu in balbezit. Baralt haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Cadíz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi passt de bal met de wreef. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piar is nu in balbezit. Adamas verovert de bal door een tackle van achteren. Adamas speelt de bal door. Baralt rent richting de bal. Baralt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real alta vista - Caminantes Altos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real alta vista 36%, Caminantes Altos 64%.
real alta vista - Caminantes Altos 2:1

49e minuut.
Perez Greco geeft een hoge lob. Adamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas passt de bal zonder na te denken. Baralt is nu in balbezit. Baralt draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real alta vista - Caminantes Altos 2:2

71e minuut.
Higuera rent richting de bal. Piar onderschept slim de pass. Piar met een sublieme pass. Roque rent richting de bal. Roque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo geeft een hoge lob. Adamas probeert de bal aan de voet te houden. Baralt rent richting de bal. Baralt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Melamed trapt de bal weg. Kouffati kopt de bal weg. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Piar kopt de bal weg. Di Giorgi rent richting de bal. Perez Greco begaat een overtreding. Di Giorgi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piar wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roque heeft problemen om de bal te vangen. Melamed met een sublieme pass. Baralt rent richting de bal. Adamas is nu in balbezit. Adamas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real alta vista - Caminantes Altos 2:3

83e minuut.
Palacios geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plasencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamas rent richting de bal. Adamas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real alta vista 53%, Caminantes Altos 47%.
real alta vista - Caminantes Altos 2:3