Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canciones Escandalosos Armas Espectaculares
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Perozo rent richting de bal. Tavare rent richting de bal. Perozo verovert de bal door een tackle van achteren. Perozo draait met de bal, schiet en ... Palenzuela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cumare probeert naar een medespeler te passen. Perozo kopt de bal weg. Klungelig pakt Sucre de bal. Carbonelli rent richting de bal. Carbonelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. De la terga verovert de bal door een tackle van achteren. De la terga probeert naar een medespeler te passen. Ettedgui is nu in balbezit. Ettedgui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Olivares rent richting de bal. Mota verovert de bal door een tackle van achteren. Mota speelt de bal door. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Cumare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mota met een sublieme pass. Filardo rent richting de bal. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Urbaneja de bal onder controle te krijgen. Cumare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canciones Escandalosos 45%, Armas Espectaculares 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canciones Escandalosos - Armas Espectaculares 0:0

49e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Urbaneja probeert de bal met de borst te controleren. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Carbonelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Valiente de bal. Ettedgui is nu in balbezit. Ettedgui draait met de bal, schiet en ... Valiente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palenzuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Carbonelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anzola komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rubio rent richting de bal. Rubio passt de bal met de wreef. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Cumare probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Paz speelt de bal door. Mota is nu in balbezit. Mota geeft een lange en hoge pass. Filardo rent richting de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Paz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert De la terga de bal onder controle te krijgen. Olivares rent richting de bal. Filardo onderschept slim de pass. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canciones Escandalosos - Armas Espectaculares 1:0

79e minuut.
Urbaneja met een sublieme pass. Rubio is nu in balbezit. Rubio passt de bal zonder na te denken. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canciones Escandalosos - Armas Espectaculares 2:0

90e minuut.
Rubio geeft een hoge lob. Delgado is nu in balbezit. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo draait met de bal, schiet en ... Cumare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canciones Escandalosos 40%, Armas Espectaculares 60%.
Canciones Escandalosos - Armas Espectaculares 2:0